POROSI ONLINE
SushiCo Albania - Tiranë
SushiCo Albania - Tiranë
SushiCo Albania - Tiranë
SushiCo
SushiCo është një zinxhir restorantesh për ushqime japoneze, tajlandeze dhe kineze. Restoranti i parë është hapur në vitin 1997. Sot mund t'i gjeni restorantet Sushico në vende të shumta të Europës.

vazhdo

Instagram
Whatsapp
Porosia Juaj
PËRFUNDO POROSINË