SushiCo Albania

SushiCo

SushiCo është një zinxhir restorantesh për ushqime japoneze, tajlandeze dhe kineze. Restoranti i parë është hapur në vitin 1997. Sot mund t'i gjeni restorantet Sushico në vende të shumta të Europës. Duke hapur një restorant në Tiranë, Sushico ka shtuar praninë e saj në Ballkan së bashku me Prishtinën dhe Shkupin. Restoranti në Tiranë është restoranti i 58-të në zinxhirin e restoranteve me 250m2 të tij, që në vendin tonë është e veçantë për nga koncepti dhe shija. Cilësia e shërbimit dhe ushqimet e shijshme në menu janë arsyet kryesore që restorantet Sushico janë zgjedhja e parë e adhuruesve të vërtetë të shijeve të ndryshme të Lindjes së Largët.

Restorantet ofrojnë specialitete nga kuzhinat moderne japoneze, tajlandeze dhe kineze, si dhe shërbime dhe cilësi ushqimore shumë profesionale. Për të arritur pamjen autentike të restoranteve aziatike, e gjithë brendësia është ndërtuar në imazhin e shenjave të njohura të traditës së lindjes së Largët me interpretim modern dhe kuzhina e Sushico drejtohet nga kuzhinierë profesionistë nga Japonia, Kina dhe Tajlanda. Me futjen e shërbimit të hotelierisë, specialitetet e Sushico mund të jenë pjesë e festave private, koktejeve dhe ngjarjeve të ndryshme korporative.


Instagram
Whatsapp
Porosia Juaj
PËRFUNDO POROSINË